Heeft u een vraag?

Contact

Klinkers leggen is dé specialisatie van A.G.C
Doe een beroep om de Limburgse referentie voor klinkerwerken

Klinkers leggen? In Sint-Truiden vindt u de ideale partner in A.G.C. De zaak is uw eerste aanspreekpunt om klinkerwerken uit te voeren in de regio van Hasselt en bij uitbreiding in heel de provincie Limburg. De zaakvoerder denkt vanaf de opmaak van de plannen met uw project mee. Zo krijgt u verschillende oplossingen aangereikt voor de aanleg van uw oprit, terras of tuinpad.

Diverse projecten

Vertrouw kleine en grote projecten toe aan het bedrijf. De aanleg van een terras en oprit rond uw woning wordt feilloos uitgevoerd. Maar ook grotere oppervlakten, zoals parkings of lange opritten, worden aan een hoge afwerkingsgraad gelegd. Hiervoor worden steeds uitstekende kwaliteitsmaterialen gebruikt. In combinatie met jarenlange expertise mag u dus gerust zijn over het resultaat.

Kwaliteitsmaterialen

Klinkers leggen is de passie van de Limburgse firma. A.G.C. is op de hoogte van de mogelijkheden en technische capaciteiten van alle materialen. Door voor kwaliteit te kiezen, zal u vele jaren van uw bestrating kunnen genieten. U krijgt eveneens de keuze uit meerdere soorten van klinkers. Laat u adviseren om tot een mooi geheel met uw gebouw en tuin te komen.

Kies bijvoorbeeld voor:

  • kleiklinkers: kleurvast en geproduceerd van natuurlijke materialen;
  • betonklinkers: verschillende versies (getrommeld, geborsteld,..), kleuren en formaten;
  • natuursteenklinkers: perfect aanvullend bij andere klinkersoorten.

Totaalproject

A.G.C uit Sint-Truiden biedt u graag een totaalproject aan. Daarom is deze firma uw partner vanaf de bespreking van de plannen tot de laatste afwerking. Het zorgt voor eventuele afbraak- en grondwerken alsook de voorbereidende werken. Op die manier ligt de ondergrond er perfect bij voor de aanleg van uw klinkers. Zelfs het aanleggen van een gescheiden riolering onder uw nieuw terras, oprit of parking neemt de aannemer er bij. Tijd om klinkers te laten leggen bij uw nieuwbouw of renovatieproject in de omgeving van Hasselt, Limburg? Contacteer A.G.C voor een nauwkeurige uitwerking. U zal snel genieten op uw terras of uw wagen netjes kunnen parkeren op uw nieuwe oprit.

Geysenbergs Tom

Kleine d’Oyestraat 42
3800 - Sint-Truiden


Tel.: 011 96 00 78 011 96 00 78
BTW BE 0507.805.292

Waarom voor ons kiezen?

  • klinkerwerken
  • Klinkers leggen
  • Aanleg terras & opritten