Heeft u een vraag?

Contact

Handige afbraak- en grondwerken op iedere werf
Veilig afbreken en graven volgens uw plannen

Een nieuwbouw- of renovatieproject aanvatten, begint meestal met afbraak- en grondwerken. Om dit veilig en overzichtelijk te laten verlopen, is A.G.C uw partner. De aannemer breekt kleine en grote panden af om vervolgens de grond te bewerken zodat uw terrein bouwrijp is. U ervaart een zorgeloze aanzet van uw bouwplannen.

Afbraakwerken

Staat er een gebouw op de plaats waar uw nieuwbouw, garage of aanbouw moeten komen? Dan heeft u nood aan een professional om deze constructies veilig af te breken. In Limburg, en zeker in de regio van Hasselt, is A.G.C uw aannemer om dit te regelen. De oude woning, garage, stalling of bijgebouw worden volgens de regels van de kunst gesloopt. Het puin wordt geruimd. Of wil u het zelf doen met onze dienst verhuur containers?

Grondwerken

Het is makkelijk dat dezelfde aannemer na de afbraakwerken uw grond meteen bouwrijp maakt. Dit doet deze firma dankzij grondwerken zoals het egaliseren van de grond. De firma beschikt eveneens over alle nodige kranen en graafmachines om kelders, funderingen en inritten uit te graven. Na het uitgraven van de sleuven legt uw aannemer ook meteen de verplichte gescheiden riolering aan.

Heraanleg buitenomgeving

Tijdens of na de bouwwerken kan u blijven rekenen op de diensten van A.G.C. Het zorgt ervoor dat uw buitenomgeving toegankelijk en bereikbaar achtergelaten wordt. Dit gebeurt met verzorgde klinkerwerken. Vraag het nodige advies bij de keuze van de klinkers zodat u uw terrassen, tuinpaden, opritten en parkings mooi ziet ontstaan.

Contact

Voor afbraak- en grondwerken in Sint-Truiden en omstreken neemt u een goede beslissing door samen te werken met A.G.C. Neem contact op en de zaakvoerder komt graag tot bij u om de verschillende werken tot in de kleinste details te bespreken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Geysenbergs Tom

Kleine d’Oyestraat 42
3800 - Sint-Truiden


Tel.: 011 96 00 78 011 96 00 78
BTW BE 0507.805.292

Waarom voor ons kiezen?

  • klinkerwerken
  • Klinkers leggen
  • Aanleg terras & opritten